Moikka moi taas kaikille.. On jo kulunut tovi ku viimeks on mamma päivittänyt näitä mun kotisivuja joten nyt rupesin komentaan sitä että tarttis tehdä jotain taas=)

Käytiin tossa viikko sitten Taivalkoskella, viime kerrastahan onki kulunut taas pitkä aika. Olikin jo ikävä niitä kavereita siellä, Raisaa (onnittelut vaan hirvestä=)) ja Jätkää tietty kans.. Olikin  mukava päästä taas ottaan leikkimielistä matsia Jätkän kans, Jätkä oli kyl kasvanut viime näkemästä, ja mulla oli kova työ antaa vastusta etten jää alakynteen siinä matsissa=) Raisaa en nähnyt sinä viikonloppuna ku vilaukselta ku se tuppas koko ajan olemaan Jarkon kans siellä hirvimetällä..

2034475.jpg

2034479.jpg

Näissä kuvissa me ollaan Jätkän kans leikitty ittemme ihan väsyksiin asti.. ja oishan se leikki varmaan jatkunut väsystä huolimatta vielä pidempäänkin, jos ei Jätkää ois viety ulos omaan koppiinsa vähä "rauhoittumaan"=)

MEJÄ-HOMMIA

Lauantaina kävin taas verijälkeä haistelemassa Taivalkosken metässä. Isäntä olikin askarrellut tosi pitkän jäljen joten siinä olikin jo haastetta meikäläisenkin nokalle=) Isäntä lähti talutusnarun varteen ja mamma lähti mukaan valokuvia ottamaan..

2034483.jpg

Tästä se lähtee. Isäntä näyttää aloituspaikan ja komentaa hommiin=)

2034487.jpg

Tässä haistellaan kulmaa että mihinpäin se jälki tästä lähtee jatkumaan.. Tosi nopeasti ja tarkasti olen mennyt jäljen tähän asti jo..

2034500.jpg

ja menen loppuun asti tarkasti..Tässäpä on sit loppupiste ja sain syötävän hyvän palkinnon ja rapsutukset rehkimisestäni=)