Muru sai sitten tänään kaverin kotiin, eli Iita-neitin:) Viralliselta nimeltään hän on Wildanas Hot Gossip, rotu on novascotiannoutaja. Ikää neitokaisella on n. 8 ja puoli viikkoa:)

Iita haettiin kasvattajalta, Annalta, tänään päivällä ja siitä lähtien ollaan Murun kans tutustuttu uuteen tulokkaaseen haistelemalla ja kattomalla sen touhuja..Muru on, tottakai, ollut aluksi vähän ihmeissään uudesta koirasta ja hänen on pitänyt kulkea Iitan perässä ja seurata tarkasti tämän puuhastelua kun pikkuneiti on kiertänyt taloa ja tutkinut uutta kotiaan.. Murun mentyä lenkille emännän kans, Iita katsoi parhaimmaksi viettää rauhallisen hetken ottamalla pienet kauneusunet, ja hyvä paikka niille löytyikin eteisen jakkaran alta, kenkien ja lelujen seasta:)

Nyt on "iltavillit" suoritettu, eli Murun kans leikitty (lähinnä painittu=)) ja otettu spurtteja pitkin taloa ja vähän maistettu ainoaa lattiaan, työhuoneeseen jätettyä mattoakin.. Kohtahan rupeamme iltamurkinalle ja sit katsotaan mitä ensimmäinen yö uudessa kodissa tuokaan tullessaan, osaako kukaan nukkua, siihen osaamme vastata varmaan huomenna jo:))