Tervehdys täältä Taivalkoskelta. Tultiin tänne lauantaina pääsiäisen viettoon ja tänään olisi tarkoitus ajella takaisin Ouluun. Arto lähti tuossa Murun kans mettään katteleen mitä siellä näkyy ja me jäätiin Iitan kans tänne anoppilaan. Iita pisti nukkuun tuohon jalkojen juureen niin ajattelin sit ajankuluksi päivittää tätä blogia :)

Iita täytti 12 viikkoa keskiviikkona ja pääsi (joutui) sen kunniaksi käymään rokotuksella. Käynti sujui oikein hyvin, Iita oli reipas tyttö ja innokkaana ottamaan vastaan tämän uuden kokemuksen. Lääkäri tarkasti Iitan ja totesi tämän terveeksi tytöksi. Nyt odotellaan sit innokkaana milloin Akuutissa alkaa pentukerho, päästään Iitan kans tutustumaan toisiin koiranpentuihin. Murun kans käytiin aikoinaan pentukerhoissa ja siellä oli kyllä tosi mukava aina käydä, koirakin oli aina käyntien jälkeen niin väsynyt että nukkui melkein seuraavan päivänkin.

Iita ja Muru on nyt ehtineet jo tutustella ja tottua toisiinsa, kun kolmisen viikkoa ovat jo samassa perheessä olleet. Painiksi pistävät tuon tuostakin ja pientä välienselvittelyä on ilmassa mutta osaavat tytöt kyllä nätistikin yhdessä olla.  Aluksi oli hauska seurata kun Iita ensimmäisien päivien aikana yritti hakeutua Murun viereen nukkuun, koska oli tottunut tietysti sisarusten kanssa nukkumaan yhdessä kasassa. Muru taas otti hatkat aina kun Iita yritti tulla liian lähelle. Nyttemmin ne jo saattavat nukkua aika likekkäin, kuitenkin pieni "hajurako" on oltava.. :)

Muru on kyl antanut pennulle periksi aika paljon asioita, saas nähdä sitten kun Iita ei oo enää pentu, että mites käy..Iita hyvin usein "ajaan Murun lempipaikastaan", eli olohuoneessa olevasta satelliittituolista. Muru menee usein aamulla siihen makaamaan, ja Iita hyppää siihen samaan tuoliin, jolloin Muru tulee pois siitä ja etsii toisen paikan itselleen.  Muru antaa myös Iitan repiä itseään korvista, vaikka varmasti sattuu nuo terävät hampaat. Pari kertaa on antanut kyllä lähdöt Iitalle, kun on vissiin käynyt jo liian kipeetä..

Vaan on noita kahta kiva seurata kun keskenään touhaavat. Pihalla ovat monesti kahdestaan juoksemassa ja hyvinkin sovussa ovat. Iita matkii monessa asiassa Murua, seuraa katsellaan Murua, kun Murulle (lumipallohullu) heittää lumipallon ja se juoksee sen perään niin Iita sit juoksee Murun perään, vaikka pallon päälle ymmärräkkään. Jos joku tulee pihalle, niin Muru menee sisäportin viereen odottaan että tulija tulee sisäpihalle, niin Iita on oppinut tekemään samoin. Ja vaikka nuo tuollaisia tappelupukareita ovatkin, niin Iita "hädissään" etsii Murua, jos vaikka Muru on mennyt lenkille ukon tai mun kans, ja on ihan innoissaan kun Muru tulee taas takaisin.. ensimmäisenä käy sit haistamassa Murun kuonon että et kai vaan ole syönyt mitään mun huomaamatta:)

Että tällaista tällä kertaa, taidan ruveta päiväkaffelle ja laittaan pikkuneitille naput likoamaan seuraavaa ruokailukertaa varten..jotta palaamma asiaan ja keväänjatkoja kaikille!