Morjensta taas kaikille.  Palvelimella oli käynyt jokin sähkökatko ja osa kuvista on iäksi kadonnut. Hieman se harmittaa mutta mitään asialle ei voi.

Kevät ja kesä  on kulunut koiruuksia treenatessa.   Verijälkeä on tehty molemmille koirille.  Murulla on jäljestäminen ihan mukavalla mallilla, tasasen rauhallisia suorituksia.  Mejä koe hommat on  unohdettu Murun osalta. Jatkuva lääkekuuri estää kokeisiin osallistumisen. No, voihan sitä ihan Murun iloksi jälkeä tehdä.  Iitalla on hieman hakusessa jäljestyksen punainen lanka, muuten kyllä mukavanoloisia suorituksia.

Iitan kanssa oli suunnitelmissa käydä taippareissa kesäkuussa ,mutta pieni tapaturma siirsi koetta hamaan tulevaisuuteen. Jokin tikku pisti tassuun ja lääkäri reissuhan siitä sitten tuli ja lääkekuuri päälle. Tuossa kevään taipparikurssilla totesin meillä olevan vielä hieman ongelmia variksen ja kanin kanssa, siispä lisää reeniä. 

Agilityä on Iitan kanssa tahkottu pitkin kesää ja ihan mukavasti punaturkki taipuu radalla. Toki tälläkin saralla vielä tekemistä riittää ,mutta suunta näyttää hyvältä.

Molemmat on saaneet tietenkin tokoilua kotiopetuksen muodossa.

Vesilintuja on käyty katselemassa muutamia kertoja , mutta pataan asti ei ole vielä saatu. 
Tässähän on vielä syksyä jäljellä vaikka kuinka...


Palataampa aiheeseen myöhemmin

Terveisin  kotijoukot